Boerenpad-10
Details

Uitwaaien op het polderpad
Varend genieten door Kaag & Braassem
Boerenlunch met streekbeleg

Uitwaaien over het polderpad

Na het ontvangst op de Aspergehof Noordam met koffie/thee en ambachtelijke appeltaart, start u met een wandeling over het polderpad. De poldergids vertelt u honderd uit over de historie, ontginning en huidige gebruik van de Vierambachtspolder. Waar stond de galg en hoe is het dorp verdronken, u krijgt antwoorden. Natuurlijk tuurt u onderweg naar de vogels en alles wat langs komt. Na een gezonde wandeling stapt u aan boord van de Salonboot Lady Kim. Onderweg kunt u genieten van een lunch met broodjes vol streekbeleg, sap, melk en karnemelk. Tijdens de rondvaart vertelt de schipper over de plassen en haar eilandjes. De Lady Kim brengt u weer aan wal bij de Aspergehof.

Dit arrangement is geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen en duurt ongeveer 3 uur.

 

Maak uw dag compleet naar eigen wens

Alle arrangementen kunt u uitbreiden naar wens. Denk daarbij aan ontvangst met een glas Prosecco, wijn of bier. Maar ook een buffet, diner of BBQ behoren tot de mogelijkheden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wij gaan graag met u in gesprek om uw dagje uit naar uw wensen te maken. Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.Deel deze pagina met andereShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone