tussen
Details

Boerenlunch tijdens rondvaart
Rondleiding door kaasmakerij
Zelf asperges steken

 

Rondvaart, asperges steken en rondleiding kaasmakerij

Wat hebben varen, kaas en asperges met elkaar te maken? Behalve dat het allemaal heerlijk is, hebben de Aspergehof, de Kleine Kazenboerderij en Van Leersum Maritiem er een heerlijke combinatie van gemaakt.

Het arrangement “Varen tussen Kaas en Asperges” begint bij de Aspergehof na ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Daarna start de rondleiding door de aspergevelden. In het seizoen, kunt u zelf asperges steken. De Salonboot Lady Kim brengt u naar de Kaasboerderij. Tijdens de rondvaart kunt u genieten van een heerlijke lunch met asperges en boerenkaas. Op de Kleine Kazenboerderij neemt de boer u mee door de kaasmakerij en laat de boerin u wat kleine kazen proeven. Alvorens de Lady Kim u weer terugbrengt, kunt u natuurlijk kleine kazen inslaan voor thuis. Aan boord staat er een hapje en een drankje voor u klaar.

Dit arrangement is geschikt voor groepen van 15 tot 30 personen en duurt ruim 4 uur.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.Deel deze pagina met andereShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone