Bunkerstation

044Hier kunt u tegen een normaal tarief uw schip aftanken aan het water. In tegenstelling tot veel pompstations in de pleziervaart, betaalt u bij ons geen watersporttarief. Wij berekenen de landelijke Texaco adviesverkoopprijs, welke wordt gehanteerd voor pompstations langs de weg.

Naast de vaste producten zoals:

  • Diesel
  • Gasolie rood
  • Benzine euro 95

verkopen wij ook alle soorten propaangasflessen en campinggas. In onze shop vindt u juist díe zaken welke u onderweg nodig heeft, zoals smeerolie, schroefasvet en diverse poets- en reinigingsmiddelen. Daarnaast hebben wij diverse modellen accu’s uit voorraad leverbaar. Smeerolie en vetten zijn ook in grootverpakkingen te verkrijgen.

 

Aspen brandstof
Wij zijn ook dealer van Aspen brandstof, een alkylaatbenzine voor grasmaaiers, aggregaten, boten en andere viertaktmotoren. Door de schonere verbranding van Aspen 4 zijn de uitlaatgassen minder gevaarlijk voor uw gezondheid. Bovendien blijft de motor schoner, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 4 kan jarenlang worden bewaard en behoudt haar kwaliteit.

 

Pech onderweg?
Pech tijdens uw vaartocht of vakantie is niet prettig, even bellen en wij komen naar u toe met onze serviceauto en als het niet anders kan met ons sleep/duw bootje.

onderneming 2 003 (Large)

Voor uw scheepsbenodigdheden kunnen wij de producten leveren van :

  • Vetus
  • Navimo
  • Lankhorst Taselaar
  • Epifanes

 

Openingstijden van 20 april tot 1 okt :

Maandag t/m vrijdag: 7:00 tot 18:00 uur
Zaterdag en zondag: 09:00 tot 18:00 uur

Vanaf 1 oktober t/m 20 april zijn wij op maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur geopend,op  zaterdag en zondag alleen geopend op afspraak. ( 06-55338467 )

week 52 en week 1 gesloten. 

Indien u dat wenst, leveren wij de brandstof vanuit een tankwagen bij u op locatie.

Wij leveren geen gasolie rood aan pleziervaart. Voor het verkrijgen van gasolie dient u een bedrijfsvaartuig te hebben met daarbij een uittreksel van de Kamer van Koophandel waaruit blijkt dat u het schip bedrijfsmatig gebruikt. Aan boord van de bunkerboot kunt u gebruik maken van pinbetaling.Deel deze pagina met andereShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone