Van Leersum Maritiem bv. verkoopt alle soorten gasflessen

gasflessen

 

gasflessen-2Gasflessen
Ook voor de watersport is er veel keus in ons assortiment gasflessen. Wij leveren onder andere gasflessen van kunststof, staal en roestvrijstaal. Een juiste aansluiting van uw gasapparatuur is van groot belang. Wij verkopen koppelingen, ook in messing uitvoeringen, leidingklemmen met rubber en drukregelaars met afblaasbeveiliging, speciaal voor de pleziervaart. Wij kunnen u voorzien van een deskundig advies op het gebied van een veilige gasinstallatie. Het is van groot belang om tijdig uw gasslang en drukregelaar te vervangen. Advies nodig? Bel dan 0172-519329.

 

BBQ en terrasverwarming
bbq-terrasBBQ of buitenkeuken
De trend van de laatste jaren is een BBQ of buitenkeuken in de tuin op gas. Deze barbecues en buitenkeukens op gas hebben in veel gevallen de voorkeur gekregen boven de traditionele barbecue op houtskool.

Geschikte gasfles voor BBQ of buitenkeuken
Ons assortiment in gasflessen is groot en divers. Wij leveren onder andere gasflessen van kunststof, staal en roestvrijstaal. De meest verkochte gasfles voor de BBQ en buitenkeuken is de Easy Blue fles (propaangas) met een inhoud van 5 kilogram. Een goed alternatief voor de kleinere Easy Blue fles, is de stalen grijze fles met een inhoud van 10,5 kilogram propaangas.

terrasverwarming

Terrasverwarming
Om na het bereiden van het eten op de barbecue of in de buitenkeuken nog te genieten van een mooie zomeravond maakt men vaak gebruik van een terrasverwarmer. De meest gebruikte gasfles voor de terrasverwarmer is de stalen grijze propaangasfles met een inhoud van 10,5 kilogram. Deze fles zorgt tevens voor een goede stabiliteit van de terrasverwarmer. Er zijn echter verschillende modellen terrasverwarming. Voor elk model hebben wij de geschikte gasfles.

 

easyblueTip: Hoe weet je de hoeveelheid inhoud van een gasfles? 
Om een goede indicatie te krijgen van wat er nog in een gasfles zit na het gebruik van de BBQ of de terrasverwarmer, kunt u de gasfles thuis wegen. Het lege gewicht (tarra) van de gasfles staat altijd op de gasfles vermeld. Alles wat de fles meer weegt dan de tarra, is gas. Nieuw is de Easy Blue Inhoudsmeter app van Primagaz. Hiermee kan het gewicht van de Easy Blue fles worden gemeten en worden vertaald naar de nog beschikbare brandtijd.

Veilig gebruik gasbarbecue of terrasverwarmer
Voor al uw apparaten op gasflessen of gaspatronen (wegwerp), hebben wij voor u de juiste gasfles en aansluitingen. Wij beschikken over een groot assortiment gasaansluitingen, zoals drukregelaars en gasslangen om uw gasfles veilig aan te kunnen sluiten op uw gasapparaat. Tevens kunnen wij u hierin voorzien van een deskundig advies.

 

Wij leveren de gasflessen ook op locatie, voor inlichtingen kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.

Van Leersum Maritiem bv
Tel: 0172-519329
info@vanleersum.comDeel deze pagina met andereShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone