Rondvaart tussen de Kaag en het Braassemermeer.

 

Hartelijk welkom aan boord

Braassemcruise met de antieke salonboot de ‘Lady Kim’, exclusiviteit op maat. Dit passagiersvaartuig is speciaal voor een rondvaart met kleinere gezelschappen tot 30 personen. Varen met de ‘Lady Kim’ is een onuitwisbare herinnering voor u en uw gezelschap. Onze gastvrijheid, onze goede zorgen en ons sfeervolle schip staan garant voor een prettig en verzorgt verblijf aan boord.

 

Verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een jubileum te vieren?
Wij gaan graag samen in gesprek om uw feest tot een compleet verzorgde dag te maken. Voor wat betreft de horeca aan boord is bijna alles mogelijk. Een warm en koud buffet of misschien een high tea. Wij maken graag een arrangement op maat voor u.

december 2012 ifohne 143De antieke salonboot de ‘Lady Kim’ is overdekt en verwarmd, waardoor u ook tijdens herfst en winter kunt genieten van sfeervolle rondvaarten en arrangementen. Kom eens vrijblijvend langs en proef de sfeer alvast aan boord van de ‘Lady Kim’.

 • Arrangementen
 • Jubilea
 • Bruiloften
 • Verjaardagsfeesten
 • Kinderparty’s
 • Personeelsdag en avond
 • Dagtochten en rondvaarten
 • Bezoek molens
 • Bezoek kaasboerderijen
 • Klompengolf of klompen beschilderen
 • Bezoek zuivelboerderij met voor de kinderen ponyrijden
 • Een gezellige barbecue op een schitterend eiland in het Braassemermeer
 • Warm en koud buffet aan boord

 

Tarieven:

Eerste uur: € 185,-
Ieder volgend uur: € 125,-
Het schip aan de wal: € 75,- per uur

Prijzen zijn inclusief voorvaren in Woubrugge, voorvaarkosten buiten Woubrugge op aanvraag.

Wilt u een offerte op maat? Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Weten wat anderen van hun rondvaart vonden of wilt u een bericht achterlaten hoe uw dag was?

Bekijk klanten reacties

 

Technische gegevens:

Aantal personen: 30
Lengte schip: 19,50 meter
Diepgang: 0,95 meter
Breedte: 3,65 meter
Gewicht: 19 ton
Bouwjaar: 1926
Motor merk: Daf
Kopschroef: Hydraulisch
Voltage: a/b 220 volt
Toilet: Aanwezig

Salonboot de Lady Kim

De ‘Lady Kim’ is in het jaar 1926 gebouwd in Duitsland en deed dienst als veerboot op de Moezel en de Rijn. Later voer dit passagiersscheepje op de Linge. De ‘Lady Kim’ is in 1991 gerenoveerd door de stichting Croosboot uit Rotterdam. Het schip deed hierna rondvaarten van 4 uur die startte vanaf de Zaagmolenbrug in de Rotterdamsewijk Crooswijk. Het schip ging vervolgens naar Bleiswijk, de Zevenhuizerplas, Rottemeren en deed ook Delfshaven aan.

In het jaar 2000 werd het schip gekocht door een restaurant-eigenaar, wonende aan de Binnenmaas bij Mijnsherenland. De Binnenmaas is een afgedamde plas en zodoende moest, bij verkoop van dit schip in november 2006 aan rederij van Leersum, een 350 tons kraan aan te pas komen om dit schip uit het water van de Binnenmaas te heffen. Na een rit van 10 km op een dieplader kon het schip weer te water worden gelaten op de Dordtse Kil om via de druk bevaren rivier de Noord, nieuwe Maas, Hollandse IJssel, Gouwe, oude Rijn en de Heimans en Woudwetering. Vervolgens werd afgemeerd aan het Paddegat in Woubrugge, om na enkele aanpassingen en een schilderbeurt aan zijn taak te beginnen in een nieuwe omgeving, waaronder het schitterende Zuid-Hollandse plassengebied.Deel deze pagina met andereShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone