Rondvaartboot de Voorwaarts

 

Hartelijk welkom aan boord

Met een rondvaart op de Voorwaarts ontdekt u het Groene Hart op een heel andere manier: vanaf het water. De Voorwaarts biedt een uitstekende ambiance om met collega´s, familie of een groep vrienden samen te zijn.
Huur nu uw eigen boot voor een rondvaart door het Groene Hart. De grote rondvaartboot is een open boot waar maximaal 30 personen mee kunnen varen. Onze ervaren schipper vaart uw gezelschap vakkundig door het Groene Hart.

 

Genieten van een BBQ aan boord
Aan boord mag natuurlijk gegeten en gedronken worden. U kunt zelf drankjes en hapjes meenemen, maar deze kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen. Het is ook mogelijk om al varend te genieten van een BBQ. Tijdens deze unieke tocht op het water wordt dan de barbecue ontstoken, terwijl u geniet van de zon, een glas rosé en het heerlijke uitzicht! Trakteer vrienden, familie of collega’s op een fantastisch vaararrangement en kom allemaal in het zonnetje rond de barbecue zitten met een koud pilsje of een goed glas wijn.

 

Tarieven:

Maandag t/m zondag: € 85,- per uur

Wilt u een offerte op maat? Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.Deel deze pagina met andereShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone