Recreatiegebied de Hemmen

Passantenhaven de Hem

Gelegen in het Braassemermeer is een prachtig recreatiegebied waar u met uw boot zelf een mooi plekje uit mag zoeken. Voor de kinderen zijn er drie speelvelden ingericht zodat er voldoende vermaak is.

 

NIEUW! De Kombuis

Wie zijn dag op ‘De Hem’ compleet wil maken sluit af met een diner in de bistro ‘De Kombuis’. Op mooie dagen kunt u heerlijk genieten op ons dakterras met gerechten van streekgebonden producten.

 

motorboat-281862 kopie
Vergunningen

Als u met een motorboot met een hogere snelheid dan 12 km per uur op het Braassemermeer wilt varen, hebt u een ontheffing van de gemeente nodig. Wij kunnen een vergunning voor u regelen.

 

Duikservice

U kunt 24 uur per dag een beroep op ons doen voor berging en het opduiken van spullen welke te water zijn gegaan en die u graag terug wilt. Wij komen graag naar uw locatie.

 

Klanten reacties

Weten wat anderen van hun rondvaart vonden of wilt u een bericht achterlaten hoe uw dag was? Lees hier de recensies van onze gasten.Deel deze pagina met andereShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone