Vragen? Bel ons: 0172 - 519329 info@vanleersum.com

Op zaterdag 30 Mei 2015 zijn wij met de “vlamwakers” van de brandweer Leimuiden een middag/avond op de hemmen geweest.
We werden opgehaald met een open boot, over de hoge golven naar de brasem. Het weer was top, er is geen spatje regen gevallen die dag!

Op de hemmen aangekomen stond er heerlijke koffie en thee voor ons klaar, in een mooie tent verzorgd door van leersum. We hebben met elkaar verschillende spelletjes gedaan, en genoten van een lekker biertje uit de snackboot.

Om 17.00 uur ging de BBQ aan, en hebben we heerlijk gegeten, er was voldoende vlees en heerlijke salades de biertjes en wijntjes smaakte prima. We hebben ons met elkaar prima vermaakt op het eiland, en kregen vele leuke reacties van de mensen die mee waren.

Vanwege de lage temperaturen werden we s avonds terug gebracht naar Leimuiden met de Lady Kim, aan boord was het lekker warm, een prima kapitein, muziekje erbij, en voor degene die nog niet genoeg alcoholishce versnaperingen had gehad een lekker drankje. Het was een super gelaagde dag/avond, die mede mogelijk is gemaakt door de goede verzoring van van Leersum, hartelijk dank hiervoor, en graag tot ziens!

De evenementen commissie van de brandweer Leimuiden “de Vlamwakers!”