Vragen? Bel ons: 0172 - 519329 info@vanleersum.com

 Welkom in het gastenboek van Recreatiegebied De Hemmen

M.C. Robben

Wij zijn voor het eerst op de hemmen geweest en hebben erg genoten van de gezelligheid en van de mensen op het terrein!
We hebben bijna een week met vakantie er gelegen en werden elke dag begroet door de haven meester Wouter.
Hij is een hardwerkende man die het hele terrein schoon en netjes houd, en alles ziet er keurig uit!! Ook de mensen in het restaurant zijn vrolijk en gezellig!! Het eten is goed en voldoende porties!! Het restaurant is schoon en netjes!! Echt een aanrader!!
Wij gaan hier in de toekomst zeker terug komen!! Alvast bedankt Ellen en Marinus robben IJmuiden en succes

Maurice

Sinds dit jaar komen wij regelmatig in de passantenhaven, aardige havenmeester!! Onze kinderen zijn gek op de speeltuinen en wij genieten samen met hun daarvan en de snackboot en de mooie aanlegplaatsen. Tent aan wal geen probleem en voor elk probleem is een oplossing. TOP!!

Nancy Horsman

Op zaterdag 30 Mei 2015 zijn wij met de “vlamwakers” van de brandweer Leimuiden een middag/avond op de hemmen geweest.
We werden opgehaald met een open boot, over de hoge golven naar de brasem. Het weer was top, er is geen spatje regen gevallen die dag!

Op de hemmen aangekomen stond er heerlijke koffie en thee voor ons klaar, in een mooie tent verzorgd door van leersum. We hebben met elkaar verschillende spelletjes gedaan, en genoten van een lekker biertje uit de snackboot.

Om 17.00 uur ging de BBQ aan, en hebben we heerlijk gegeten, er was voldoende vlees en heerlijke salades de biertjes en wijntjes smaakte prima. We hebben ons met elkaar prima vermaakt op het eiland, en kregen vele leuke reacties van de mensen die mee waren.

Vanwege de lage temperaturen werden we s avonds terug gebracht naar Leimuiden met de Lady Kim, aan boord was het lekker warm, een prima kapitein, muziekje erbij, en voor degene die nog niet genoeg alcoholishce versnaperingen had gehad een lekker drankje. Het was een super gelaagde dag/avond, die mede mogelijk is gemaakt door de goede verzoring van van Leersum, hartelijk dank hiervoor, en graag tot ziens!

De evenementen commissie van de brandweer Leimuiden “de Vlamwakers!”

Inge en Ad van der Ploeg

Wij komen nu al een jaar of 5 op De Hemmen, net als dit jaar en hebben het weer geweldig naar ons zin gehad.
Onze kleindochters genieten erg en willen nergens anders heen. Ook de vriendelijke en leuke benadering van Wouter de havenmeester helpt hier enorm bij.
De rust en de zekerheid dat je geen last hebt van lawaai (daar zorgt wouter goed voor) is heerlijk.
Volgend jaar weer!!!!

Eric en Ellen Jongejan

Wij willen jullie bedanken voor het perfect verzorgen van onze 25 jarig huwelijks feest.
Het is een gezellig feest geworden , waar wij met veel plezier op kunnen terug kijken.
Bedankt voor alles.

H.M. Kastelein (W.S.V. Den Ouden Rhijn)

Namens de w.s.v. wil ik jullie wederom bedanken voor de voortreffelijke verzorging van ons BBQ weekeind. Zoals ook de vorige keren was het uitstekend. Een aanrader voor meerdere verenigingen en/of organisaties.

Contact met Van Leersum Maritiem

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen door te bellen naar 0172-519 329 or mailen naar info@vanleersum.com. Of door gebruik te maken van de onderstaande knop.

Neem alvast een kijkje