Vragen? Bel ons: 0172 - 519329 info@vanleersum.com

Welkom in het gastenboek van Rederij van Leersum

Heerlijke vaartocht

Wij hebben gisteren een heerlijke vaartocht met jullie gemaakt. Dat heb je vast wel aan de dames kunnen zien.
Daarom wil ik je nogmaals bedanken voor je goede begeleiding met ons overleg hoe we de vaartocht zouden kunnen invullen.
Steeds gaf je me vriendelijk en duidelijk antwoord.
Ook de service aan boord was vriendelijk en keurig.
Hartelijk bedankt!
En dat er voor glutenvrij dieet gezorgd werd en Gerrit van Dam onze kapitein was, allemaal pluspunten!!!
Nogmaals bedankt.

Reünie HBS Alphen

Op 6 augustus j.l. trof een 14-tal mensen elkaar i.v.m. een reünie, die plaatsvond op de Alexander-M.
Wij stonden stil bij het feit dat we 50 jaar geleden ons diploma HBS-A haalden aan het Chr. Lyceum in Alphen a.d. Rijn.
Het weer was fantastisch, de boot super en de kapitein en zijn collega Cindy waren geweldig.
Wij hebben 7 uur gevaren en bijgepraat.
Het werd een dag met een gouden randje. Voor de firma Van Leersum-Maritiem een 10 met een griffel.
Heel hartelijk dank namens allen, Bert van der Tang

Show and Marchingband Victory Den Haag

Afgelopen zaterdag 13 Juli 2019, hebben we met onze vereniging een rondvaart gemaakt met de Alexander M. We hebben erg genoten van de rondvaart en alles was goed geregeld aan boord, drankjes en hapje in overvloed! En niet te vergeten het vriendelijke personeel.
Bedankt voor de geslaagde middag, het is ook zeker voor herhaling vatbaar.

Familie van Vliet

Hartelijk bedankt voor het organiseren van onze familiedag op 27 juni j.l. Alles zat mee, het weer, de boottocht met de Voorwaarts
(leuke schipper trouwens), de ontdekkingsreis over het eiland en natuurlijk de barbecue aan het eind van de dag. Ook het bezoek
aan de aspergeboerderij was helemaal super !!!! Ik heb zondag van diverse schoonzussen en zwagers berichtjes gehad over hoe
lekker de asperges waren en over de superleuke dag. Die eer komt jullie natuurlijk toe. Namens de familie van Vliet: Kees, Bep en
Ruud, Paula en Jos, Geert en Stans, Jeannet en Leo, Ineke en Hans en Bernadet en Paul, nogmaals heel hartelijk dank voor deze supergeslaagde dag !!!
Geert en Stans van Vliet.

Marieke Egberts

Donderdagavond 18 juni zijn wij met 11 collega’s van Rabobank Groene Hart Noord wezen happen en varen. Alles was prima verzorgd door Rederij van Leersum. We werden vriendelijk ontvangen door de schipper en Cindy. Perfecte verzorging aan boord van de Lady Kim en heerlijk gegeten bij restaurant Wagenaar in Roelofarendsveen, restaurant Disgenoten in Woubrugge en restaurant de Kromme Does in Hoogmade. Na het diner kregen we aan boord nog een heerlijk kopje koffie/thee met wat lekkers. Wij kijken terug op een goed geslaagde avond!

Familie Tieman

Op 15-5-15 zijn we getrouwd en hebben het feest gevierd op de lady kim we hebben geweldig genoten mooie bootvaart en het buffet/ bediening was top! geregeld door Cindy .bedankt voor alle zorgen groetjes Marc en Yvonne

Jennifer van der Poel – Blokland

Lieve van Leersum..! Wat hebben wij een top dag gehad afgelopen zaterdag. Zelfs de mensen die absoluut niet van varen houden zijn nu verknocht aan lady Kim en vonden het jammer dat het varen na 3 uur al voorbij was. Jan en ik willen jullie graag bedanken voor de goede zorg van afgelopen zaterdag. De kapitein, de meiden van de bediening, het eten, de route en lady Kim, alles was top geregeld. Voor de mensen die dit lezen, Jan en ik zijn zaterdag 31-5 getrouwd en hebben ervoor gekozen om met onze dag gasten te gaan varen. Jan en ik hebben doorgegeven wat onze wensen waren en van Leersum heeft hier op in gespeeld en heeft ervoor gezorgd dat het een topdag is geworden. De oudere mensen gaven aan dat de boot erg stabiel in het water ligt waardoor je niet heen en weer schommelt! De lady Kim heeft alleen + punten. Wij kunnen absoluut geen – punt vinden (en geloof me, wij zijn erg kritisch). Ik hoop dat veel mensen gebruik gaan maken van lady Kim!

Roy Powell-Kersten

Wij zijn op 24 Mei getrouwd. Met de Lady Kim en de open boot Voorwaarts zijn onze gasten op deze dag sfeervol, vrolijk en veilig vervoerd door de zeer bekwame en professioneel geklede bemanning. Van de voorbereiding tot het nagenieten was alles tot in de puntjes geregeld door Rederij van Leersum. Zelfs een niet te voorziene tegenslag in de vorm van plastic in de schroef vlak voor het aanmeren werd door de schipper en zijn bemanning zo snel en bekwaam verholpen dat het programma gewoon door kon gaan zoals voorzien. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!!

Marco S

Op 17 mei jl hebben wij de 80ste verjaardag van onze moeder aan boord van de lady kim gevierd. Een heerlijke dag om nooit te vergeten. Zeer vriendelijke medewerkers, erg gezellige boot en heerlijke hapjes via Kaag en Braassem. Wat ons betreft een echte aanrader voor feesten en partijen.

Bedankt Cindy en kapitein voor de goede zorg!!!!

Claudia de Vrijer-Zoet

Op 24 april zijn wij getrouwd. S middags hebben we een geweldige rondvaart gemaakt met de lady Kim. Voor een klein gezelschap (max 30 personen) is het een zeer gezellige boot, de bediening is heel goed. De flexibiliteit, je kunt veel zelf regelen, maar de rederij wil ook veel voor je regelen, vonden wij zeer prettig. Ook het uiteindelijke prijskaartje viel ons reuze mee! Medewerkers van van Leersum; bedankt, mede dankzij jullie, hebben we een prachtige trouwdag gehad.

Contact met Van Leersum Maritiem

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen door te bellen naar 0172-519 329 or mailen naar info@vanleersum.com. Of door gebruik te maken van de onderstaande knop.

Neem alvast een kijkje